Facebook

Beoordelingen van De Smickel Vessem

Recente recensies van De Smickel Vessem

4 sterren na 110 reviews

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet en snacks waren prima. De bestelling was helaas niet compleet, hierover telefonisch contact opgenomen. Ze zouden de rest nabrengen, maar er was geen auto beschikbaar. Toen zouden ze het opschrijven voor een volgende keer, maar we wonen niet in Vessem en zijn daar dus geen vaste klant. Toen ik vroeg of ik het geld terug kon krijgen moest ik zelf maar met de baas gaan bellen. Naar mijn inziens zouden ze dat zelf moeten doen en daar niet de klant opdracht toe moeten geven. Daarom heb ik maar gezegd: laat maar zitten. Het gaat maar om een klein bedrag maar dat er geen oplossing kwam vind ik wel kwalijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en betalen. Bestelling stond klaar toen ik binnen kwam. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse friet besteld, Franse friet gekregen. Bestelling klopt vaker niet. Onderling taalgebruik personeel met veel k*t en gvd verre van professioneel.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De frietjes hadden vandaag iets harder gebakken mogen worden... verder gewoon weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De service is goed de producten zijn goed maar als je iets besteld en de eigenaresse vraagt nog heb je eenfricandelspeciaal met tomatenketchup gedaan zegt ze ja klopt ook wel maar er zat ketchup en curry opdat is minder

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zodra we besteld hebben rij ik die kant op en als ik er ben staat het keurig klaar!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was de eerste keer online bestellen maar super goed dank je

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is prima alleen jammer dat de laatste keren dat we online bestellen het eten nooit klaar is op de opgegeven afhaaltijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed geregeld, lekkere friet en top service

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Keigoei eten en de bestelling was 100% goed!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en op tijd klaar!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker eten Ga zo door

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld makkelijk met bestellen en betalen. De verse friet en saté saus smaakte erg goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Stokbroodje zalm speciaal was teveel saus en geen ei bij. Door de hoeveelheid saus en rode ui proefde je de zalm eigenlijk niet. Snacks en friet waren prima net zoals online bestellen

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en vriendelijk personeel. Ook bestellen via internet gaat perfect. Kreeg gelijk na de ideal betaling een bevestigingsmail en op de afgesproken tijd was het klaar. Als ik als fervent snackbar bezoeker 1 tip mag geven. Bij afhalen saus naast de friet in plaats van er op. Dit zodat tijdens het ritje na huis (5 a 6 min) de friet langer warm blijft en niet slap wordt. Bij direct opeten wel saus erover heen want dat is het lekkerste. Al met al een top zaak waar ik een volgende keer zeker weer zal halen.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb afgelopen zondag een vega nasischijf bij jullie besteld. Daar zat vlees in. De vorige was dat ook al het geval met de vega bamischijf. Het wordt verkocht als vega maar er zit dus gewoon varkensvlees in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen is gemakkelijk via internet. Bediening is vriendelijk. De gezinszak frites was ruim voldoende. We vonden de frites echter heel erg droog.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi optijd, en goede kwaliteit, Ben zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling met de tijd gedaan. Omdat het erg druk was toch wel even moeten wachten op de bestelling. Verder alles uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles gewoon top ,lekker gegeten ,ook het bestellen via internet gaat geweldig , zeker nu met de Corona tijd is dit fijn .

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via computer gaat snel en goed. Als het klaar is wordt de naam afgeroepen maar niet wat er in de zak zit. Dit graag wel doen want gisteren had ik fricandel spec besteld, maar er zat gewone fricandel in de zak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en correct geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

wij vonden de frites te zacht gebakken en verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker veel frietjes goed gebakken.. frikandel speciaal zag er smakelijk uit. Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super geregeld, voor 19 uur besteld en de bestelling stond netjes klaar.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hé eten was mooi op de afgesproken tijd klaar. En ook over de kwaliteit van het eten alleen maar lof. 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een dikke prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst hier gebruik van gemaakt, in 1 woord “geweldig” Voor mij een 10

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en meer dan genoeg heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 3keer friet besteld waarvan 1 met gewone friet en de twee andere beide met franse frietjes. Helaas waren ze allemaal met gewone friet. Hiervoor teruggaan had geen nut omdat de rest dan koud werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was helemaal goed! Fijn zoals het gaat voor nu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, makkelijk online te bestellen. Lekkere snacks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect bestelling geplaatst en meteen opgehaald

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd dezelfde kwaliteit! De Bretonse vissoep is een aanrader net als de gamba gerechten!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks van goede kwaliteit. Overigens erg ruime keuze aan snacks.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was te zacht gebakken.... en de Frikandel speciaal was de speciaal erop gekwakt... er zat bijna geen mayonaise op en een klein beetje uien zaten in een hoekje er was geen aandacht geweest om dit klaar te maken.. Ik vind altijd heel belangrijk hoe een frikandel speciaal eruit ziet. De kroket zonder en Frikandel zonder was goed. Frikandel speciaal krijgt van mij een 3 en de friet een 5.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig gereed op afgesproken tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

t was wir lekker zoals altijd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker de brie schotel!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal prima , lekker gegeten

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Snel klaar. De Bretonse vissoep huisgemaakt is een aanrader ☺️

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet erg warm, thuis nog op moeten warmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het werkte prima, de bestelling en het ophalen was goed op elkaar afgestemd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben lekker gegeten. Bij het opgeven van de bestelling is er ruimte voor opmerkingen. Jammer dat die (in ons geval) niet gelezen zijn.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren minder goed dan gewend.. droger, minder knapperig. Hopelijk volgende keer weer als vanouds!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en vlot verlopen super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Thuis bestellen en op het aangegeven tijdstip ophalen! Dat is nog eens makkelijk. De friet, burgers en overige snacks waren prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd. En ook nog weten hoe we het graag hebben klaargemaakt, helemaal top.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel regelmatig eten mbv de app bij de smickel in Vessem. (1 keer in de 2 weken) Binnen een half uur op te halen en altijd alles lekker, netjes en op tijd! Complimenten!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed gebakken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Frites waren keihard doorgebakken . Niet te eten gewoon. Ook de sitostick buitenkorst was donkerbruin en keihard.vlees en ui binnenin. Helemaal verschrompeld. .slechte beurt! Voor de smickel

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wij komen hier vaak en zijn eigenlijk altijd tevreden.helaas was deze keer de stoofvlees niet lekker

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Snacks waren te heet of te lang gebakken... erg donker en droog. De rest was zoals anders heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden ruim van te voren een bestelling geplaatst die om 20.05u klaar zou staan (=geen druk tijdstip) uiteindelijk moeten wachten tot 20.25u tot het klaar was. Dan is het idee van een gewenst tijdstip dat het klaar is ook overbodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd tevreden. Deze keer niet zo, het was druk dus mijn bestelling was niet klaar, uiteindelijk nog 10 min gewacht. Dit was niet echt fijn, dan hadden we net zo goed niet vooraf kunnen bestellen. We hadden een autorit van 6 uur achter de rug dus we wilde snel even wat eten. Ook hadden we een frietje sate met besteld maar de majo ontbrak dus uiteindelijk alleen sate gehad. Voor deze keer dus niet echt tevreden.

, 12-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal hartstikke goed inorde, bestelling van gisteren was echt slecht!! Friet gedeeltelijk goed gebakken, maar de helft was nog echt half rauw. En kroketten zaten opgeklapt in de zakken. Volgende keer hopelijk weer beter. Hoop dat jullie hier iets mee kunnen doen

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

De App werkt goed. Alles wordt in goede orde ( ook als het druk is) klaar gemaakt. Binnen 1/2 uur kan ik het eten steeds ophalen. Ik ben er blij mee.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super om zo te kunnen bestellen en halen en het zag er ook goed uit tot we gingen eten. Nasischotel speciaal was perfect, de boerensnitzels waren verhoorlijk vet, het vet dreef onder in de schaal waarin het was verpakt. Door al dat vet ben ik behoorlijk ziek geworden (heb geen galblaas meer waardoor al dat vet niet verwerkt kan worden.) Een 2e keer zal ik deze schotel zeker niet meer nemen. Hierdoor kan ik geen 5 sterren geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Super fijne app en staat altijd klaar! Jammer van de servicekosten... maar goed, ik wacht liever thuis tot het klaar is, dan in de friettent zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

De friet was erg hard gebakken alsof het in oud vet was gebakken. Dit ben ik zeker niet gewend bij de Smickel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

ik had een hamburger speciaal besteld, volgens de site zit daar kaas en ei op, bij mij zat er alleen mayonaise, curry en ui op en beetje sla erlangs verder is het wel goed en de service is ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

De bami en mexicano waren niet helemaal ‘gaar’ en de frikandel speciaal zat niet bij de bestelling

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super fijne app. Eten staat echt op aangegeven tijd klaar. Echter had ik wel franse friet besteld en gewone friet gekregen. Omdat deze er verrassend goed uitzag hebben we ervoor gekozen om niet terug te gaan, maar om te proeven. We waren blij verrast. De friet is echt vrel lekkerder dan voorheen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Goud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Voor de zoveelste keer miste er weer iets. Wel betaald voor een frikandel speciaal, maar hij zat er niet bij

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Altijd lekkere verse salade bij de gamba's met brood!

, 04-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Gamba's met knoflook en brood met een lekkere salade erbij. Aanrader bij dit zomerse weer!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service! Alleen deze keer de opmerking niet gelezen ivm vegetarische tomatensoep.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Franse friet, maar een bruin broodje gezond besteld en een witte gekregen helaas.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en op tijd klaar! Goede service altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Jammer, friet oorlog besteld maar een zak friet voor 1 pers gekregen. Betaal je dan €4,- voor.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Gisteren weer een bestelling gedaan, dat doe je niet als het niet goed is. Iedereen prima gegeten.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij gaan regelmatig iets halen bij jullie en dat geeft aan dat jullie service en kwaliteit prima is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

We misten een kroket, waar wel voor betaald is. Is niet de eerste keer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten super goed maar wachttijd veel te lang. Eerst 20 minuten door bestelling via app en daarna in de friettent nog eens 20 minuten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, ruime keuze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

- De frites waren niet echt warm - Enkele snacks te doorbakken - De satesaus droog - De bestelling niet compleet/volledig

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Top !

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Elk jaar bestellen wij veel producten welke van uitzonderlijke goede kwaliteit zijn. Helaas bij de bestelling 2 milkshakes vergeten. Deze werden zeer netjes naderhand langs gebracht. Een aanrader!

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en prima in orde. Voorkomt wachten in de zaak!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Friet was bijna koud, verder was alles goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden!!! Onze bestellingen via de app zijn altijd stipt op tijd klaar!!! Heel makkelijk om via de app te bestellen. Kwaliteit is prima! Ga zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en service

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd lekker en meer dan voldoende. Mocht alleen wel een sausje bij zitten bij die lekkere spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Via de app besteld. Echter bij aankomst 1 uur later stond er niets klaar. App was niet aangekomen